2009. március 9., hétfő

Honvédelmi államtitkár Nagyorosziban


Február 25.-én Vadai Ágnes honvédelmi államtitkár látogatott "fatornyos falunkba". Meghívója a nyugdíjas légvédelmi tüzérek Egysülete volt, a látogatás helyszínét a helyi HEMO adta.

Vadai Ágnest a programja előtt "elrabolták" párttársai, hosszú megbeszélésük miatt félórás késéssel indult az eredetileg délután 14 órára tervezett program. A nyugdíjas katonák több kérdéssel várták az államtitkár asszonyt, így szóba került a helyi lakótelep fűtésének ügye, az üresen álló laktanyánk sorsa, a nyugdíjas tisztek, honvédek nyugellátásának mértéke, és az ország jelenlegi tragikus gazdasági helyzete is. Vadai Ágnes ígéreteiben nagyobb odafigyelést és a felvetett gondok megoldását ígérte, remélem, be is tartja szavát.
Csallóközi József az Egyesület elnöke, aki a beszélgetést moderálta, megajándékozta Vadai Ágnest az egyesület zászlajával, egy csokor virággal és egy kerámiatállal. A látogatás utolsó mozzanataként az államtitkár asszony megtekintette az aulában rögtönözve megrendezett fotókiállítást, az egyesület tevékenységét bemutató képeket.

Nincsenek megjegyzések: